Valaki segítene? Linux op rendszerhez szeretnék Skype-ot letölteni és találtam egy angol nyelvű leírást.
Milyen disztribúciót használsz (pl. Ubuntu...)?
Innen letöltheted:
Attól függ, milyen disztribúciód van, de ha minden igaz, nem kell a terminálhoz nyúlnod a telepítéshez.
Ubuntu 9.10-et használok..
először én azon a linken próbáltam letölteni, de egyik variáció sem telepíthető :( aztán kerestem más megoldást és ezt találtam.. valami ötleted van?
köszönöm hogy írtál!
Én is Ubuntu 9.10-et használok, az Ubuntu 8.10+32 bitest telepítettem (nyilván 64 bites rendszerre a 64 bitest tedd), mivel egy deb fájl jön le, csak kétszer rá kell kattintanod, majd a csomag telepítése, megadod a jelszavad, és már telepíti is.
Esetleg ennél hibát ír ki, vagy mi történik, amikor a deb csomagra kétszer rákattintasz?
Amúgy a terminált az Alkalmazások/kellékek alatt találod.
az állapothoz ezt írja ki--> Hiba: Rossz architektúra: „amd64” :(
ugyanúgy csináltam mindent ahogy te is leírtad.. nem tudom mi lehet a baj :/
Ilyen akkor szokott lenni, mikor az operációs rendszered (az Ubuntu) 32 bites, de te egy 64 bites alkalmazást próbálsz rárakni. Az elsőt töltötted le az oldalról?
Próbáld így:
alkalmazások/kellékek/terminál, írd be:
sudo apt-get install skype
Így elvileg a jót fogja telepíteni.
Az elsőt is próbáltam telepíteni, persze, de akkor is hibát ír ki :(
Ha beírtam ezt a parancsot a terminálba mit kell még tennem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!