Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookra lehet mozgó profilk...

Facebookra lehet mozgó profilképet tenni? Hogyan?

Figyelt kérdés

Barátnőm mutatta Barbee yamm oldalát. Neki mozgó profilképe van (3 kép váltakotik). Ilyet hogyan lehet csinálni?? Facebookra fel lehet tenni?

Itt a motgó kép:

[link]

2011. márc. 1. 16:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Sikerült átírnom őket JPG-re, JPEG-re, de a facebookra még így sem tudom feltenni. Feltenni felteszi, de csak az első képet, nem mozog.. :S Totalcommanderrel csináltam (bem tudom, hogy írják.. :))
2011. márc. 2. 12:35
 12/16 anonim válasza:
ööö probáld meg a winraral rar formátumba tömöriteni és ott át változtathatod a kiterjesztést (mármint a fájt)
2012. jan. 24. 15:33
 13/16 anonim válasza:

Tom91 válasza volt 2011-03-01-én 16:58 órakor:

"Ez egy egyszerű GIF formátumú kép, méghozzá animált GIF!

A Facebook automatikusan átkonvertálja JPEG-be. Ekkor az első képkockát konvertálja át így nem fog mozogni."

Ennyi idő távlatából tud valaki megoldást az eredeti kérdésre??

Tehát a fb profilkép nem enged animált gif-et, vagy ha a gif-et átnevezed jpg-re, akkor csak a mozgó kép első kockája a kép... Valakinek egy jó ötlet??

2012. aug. 5. 15:30
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha még aktuális...

Ez ugyan nem profil képre vonatkozik, de megosztható (volt?) animált kép a fészen:

[link]

2012. szept. 15. 21:20
 15/16 anonim válasza:
Rákkantitottam a fenti linkre, de nálam nem mozgott ez sem, meg amivel próbálkoztam az sem.
2014. febr. 21. 19:36
 16/16 anonim válasza:
iPhone-nal lehet ilyen képeket készíteni. Élő kép a neve a képtípusnak.
2016. febr. 13. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!