Youtube - google fiók összekapcsolás?
Nos már nem lehetett rendes felhasználónévvel, és jelszóval bejelentkeznem. Viszont az összekapcsolási űrlapon az egykori regisztrációs e-mail címem (freemail) már a jobb oldalon volt, új jelszavat is kért, és azzal kapcsoltam össze. De most nem értem. Eleve google fiókot kellett volna regisztrálnom először? Vagy most mi van? A freemailemre érkezett egy megerősítést célzó e-mail és link a tranzakcióról. A gmailbe is mintha be lehetne majd lépni vele, de még nem erősítettem meg, mert nem tudom, jó-e így.
Most az a kérdés, hogy freemail-lel is jó lesz az összekapcsolás?
Most akkor hova akartál regisztrálni? xD
Ha a YouTube-ra:
Tudtommal nem muszáj összekapcsolni a fiókokat. Továbbra is lehet bármilyen e-mail címmel regisztrálni! Szerintem...
Úgy értem, regisztrálva vagyok a youtube-on. De már nem tudtam bejelentkezni, mert google fiók meglétéhez kötötte a bejelentkezést. Én pedig a freemail-es címemhez csatoltam, de google fióknak veszi. Én nem tudom gmail kell-e, vagy bármi jó.
Köszi a választ amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!