Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnám kitörölni a...

Hogyan tudnám kitörölni a gepemböl az msn levelezesemet?

Figyelt kérdés

ha a gepem nemet nyelvü,az msn magyar,

a lenyeg ,hogy az msn-nel az/eszközök/beällitäsok/üzenetek-nel irja hogy elmenti egy bizonyos mappäba,a nevet is irja, de en az istennekse talälok rä.ki szeretnem törölni,mielött valaki rätalälna.

mert azt hallottam hogy automatikusan az összes irt /azonnali üzenet/-et elmenti.

segitseg!M.

2009. febr. 16. 16:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg azért nem találod a mappát, mert titkos. A titkosságot feloldhatod így:

My Computer >> Tools >> Settings

Azon belül a második fül (nem tudom az angol nevét), és meg kell keresni a "hidden files and folders" részt valahol a vége felé, amit át kell állítani "show" -ra.

Kattints az "apply to all folders" gombra.

Ez elvileg elég ahhoz, hogy megtaláld az msn mappáját, de csak akkor működik, ha rendszergazda vagy a gépen.

2009. febr. 16. 17:09
 2/7 A kérdező kommentje:

szia ,igen gazda vagyok,de a ferjem is.

megnezem,nagyon köszönöm a sürgös välaszodat.Millio puszi.M

2009. febr. 16. 17:21
 3/7 A kérdező kommentje:

Megint en,jau angolul nem talälom,nemet jobb lenne.

M

2009. febr. 16. 17:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok, az első. Azt nem írtam, de ugye XP-d van. Németül nem tudok, de megírom, hogy mi hányadik pont, akkor elvileg megtalálod.

A my Computert elvileg megtalálod, az elvileg Sajátgép, németül talán Meine Computer.

A Tools az utolsó előtti menü a felső sorban. (A Help/Hilfe/Segítség) előtt.)

A Settings abból az utolsó pont, előtte 3 másik van.

Kis ablak ugrik fel, amin 4 fül van. Abból a második kell.

Angolul így néz ki:

[link]

Csak egy olyan lehetőség van, amiben a választási lehetőség pont két ilyen karikából áll, a másik esetében 3 van. Szóval kattints a kettő közül az alsó karikába. Ha gáz van, szólj.

2009. febr. 16. 18:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Megint én vagyok. :) Azt hiszem, az msn ki tudja törölni a leveleket. Haza megyek, megnézem.
2009. febr. 16. 18:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Ismét én... milyen jól elbeszélgetünk. :)

Szóval nekem itthon Windows Live Messenger nevű progim van, arra igaz amit modndok.

Van egy olyan, hogy az adott partnerre jobb klikk, majd kiválasztod a "megtekintés"-t, abban az "előzményeket", és ott ki lehet törölni az egészet.

2009. febr. 16. 20:59
 7/7 A kérdező kommentje:

köszi,megtalältam,azt irja,hogy nincsenek elözmenyek.

megnyugodtam.Egyebkent utänaneztem es azt mondjäk,hogy a messenger plusz automatikusan elmenti,az enyem is az egyszerü.M

2009. febr. 18. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!