Hogyan tudnám kitörölni a gepemböl az msn levelezesemet?
ha a gepem nemet nyelvü,az msn magyar,
a lenyeg ,hogy az msn-nel az/eszközök/beällitäsok/üzenetek-nel irja hogy elmenti egy bizonyos mappäba,a nevet is irja, de en az istennekse talälok rä.ki szeretnem törölni,mielött valaki rätalälna.
mert azt hallottam hogy automatikusan az összes irt /azonnali üzenet/-et elmenti.
segitseg!M.
Valószínűleg azért nem találod a mappát, mert titkos. A titkosságot feloldhatod így:
My Computer >> Tools >> Settings
Azon belül a második fül (nem tudom az angol nevét), és meg kell keresni a "hidden files and folders" részt valahol a vége felé, amit át kell állítani "show" -ra.
Kattints az "apply to all folders" gombra.
Ez elvileg elég ahhoz, hogy megtaláld az msn mappáját, de csak akkor működik, ha rendszergazda vagy a gépen.
szia ,igen gazda vagyok,de a ferjem is.
megnezem,nagyon köszönöm a sürgös välaszodat.Millio puszi.M
Megint en,jau angolul nem talälom,nemet jobb lenne.
M
Megint én vagyok, az első. Azt nem írtam, de ugye XP-d van. Németül nem tudok, de megírom, hogy mi hányadik pont, akkor elvileg megtalálod.
A my Computert elvileg megtalálod, az elvileg Sajátgép, németül talán Meine Computer.
A Tools az utolsó előtti menü a felső sorban. (A Help/Hilfe/Segítség) előtt.)
A Settings abból az utolsó pont, előtte 3 másik van.
Kis ablak ugrik fel, amin 4 fül van. Abból a második kell.
Angolul így néz ki:
Csak egy olyan lehetőség van, amiben a választási lehetőség pont két ilyen karikából áll, a másik esetében 3 van. Szóval kattints a kettő közül az alsó karikába. Ha gáz van, szólj.
Ismét én... milyen jól elbeszélgetünk. :)
Szóval nekem itthon Windows Live Messenger nevű progim van, arra igaz amit modndok.
Van egy olyan, hogy az adott partnerre jobb klikk, majd kiválasztod a "megtekintés"-t, abban az "előzményeket", és ott ki lehet törölni az egészet.
köszi,megtalältam,azt irja,hogy nincsenek elözmenyek.
megnyugodtam.Egyebkent utänaneztem es azt mondjäk,hogy a messenger plusz automatikusan elmenti,az enyem is az egyszerü.M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!