Nekem van egy wifi-s thomson márkájú routerem t-home adta ha lenne wifis telefonom akkor rátudnék kapcsolnódni és ingyen wifiznék?
Figyelt kérdés
tudom lámakérdés de nem vágom a netdolgokat egyébként dsl netem van2011. febr. 26. 22:36
1/3 A kérdező kommentje:
most veszem észre mekkora lámaságot irtam :D:D
pontosítok: szóval nekem van ez a net mondjuk szomszéd havernak nem lenne pénze netre akkor rátudna az én cuccomra kapcsolódni ha engedélyezem ??
2011. febr. 26. 22:43
2/3 anonim válasza:
elméletileg igen, bár a hatótávolság miatt a megvalósítás erősen szólva is korlátolt, mivel a g-s wifi /jelenleg legelterjedtebb/ hatótávolsága beltéren kb 30 méter, kint meg körülbelül 70-80. De ugye közte fal, majd megint fal, meg hasonlók, szóval nem biztos, hogy jó lenne...
3/3 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Miért lenne lámakérdés? Igen, rá tudnál csatlakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!