Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi van most a youtube-al hogy...

Mi van most a youtube-al hogy kér egy Google accountot? ÉS egy telefonszámot is?

Figyelt kérdés
Nem tudom ha láttátok-e de most megváltozott a youtube,nem lehet bejelentkezni anélkül a Google account nélkül.
2011. febr. 25. 18:03
 1/4 M4rcy ***** válasza:
Ha van egy Gmail-es email címed akkor azzal be tudsz jelentkezni. Egyébként meg telefonszámot kér?! Én most néztem meg, nekem nem kér semmit a felhasználóneve és jelszón kívül. Nem írtad el a címet?
2011. febr. 25. 18:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem írtam el,de nekem a név+jelszó beírás után kéri a mobil telefonszámot...csak azért kérdem hogy mennyire megbizható a gugli?
2011. febr. 25. 18:22
 3/4 M4rcy ***** válasza:
Elvileg szokott lenni olyan opció, hogy kihagyás. Ha meg is adod nekik elvileg nem adhatják tovább másoknak, Google asszem ilyen szempontból megbízható. De szerintem ne add meg nekik.
2011. febr. 25. 18:28
 4/4 A kérdező kommentje:

nem engedi kihagyni sajna

de mindegy el leszek valahogy,köszönöm a választ

2011. febr. 25. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!