Miért működik rosszul Firefox alatt levelezésem? Mi lehet a kiut?
Németországból most költöztem Bécsbe és "hoztam magammal" levelezőmet, levelezéseimet.
Mellékelek 2db képet. Nekem évekig a [link] jött be, mint alap a Mozillán, ez az az oldal, amivel dolgozom, s a mail, stb. A képeken látható, hogy mi jön be, már kipróbáltam mindent, de mindig visszajön a
[link] Mit lehet ezzel csinálni? Már átírtam, újra indítottam, stb.
Az Incredimailt használom, mert oda jön be az összes posta német, cseh és magyar címröl. Ez a dolog is olyan fél éve kínoz, amikor valamit csinálhattam, elronthattam.
Mivel laptopommal ezt szoktam meg, ezért elsősorban erre kérnék segitséget, de szivesen vennék uj megoldást is.
A 2. fényképnél próbáltad meg átírni a kezdőlapot, és mindig visszaírja, jól értelek?
Ha igen, akkor telepítsd újra a Firefox-ot
Ha nem, akkor pedig ott írd át a címet, amire akarod, majd okézd le.
Egy tanács, mikor a képernyődről akarsz egy fényképet:
-Nyomd meg a billentyűzeten a PrintScreen (Prt Scr) gombot
-Nyisd meg a Paint-et (start/minden program/kellékek/Paint), nyomd meg a ctrl+v-t, és akkor egy csodálatos képet kapsz a képernyődről
-mentsd el, és azt töltsd fel.
Nem a Ffox-al van baj...valami átállítja a kezdőlapod.
Nem töltötted le az IncredtMail levelező szoftverét?
Mert ha igen az átállíthatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!