Miért van az, hogy google chrome-ban nem működnek például ennek a honlapnak a felső fülei? (többi lent)
2011. febr. 24. 19:40
1/6 M4rcy válasza:
Firefox-ban sem működik. Azért van, mert a balf@sz programozó nem tudja a Javascriptet normálisan megírni. Egyébként egy ilyen drop-down menüt CSS-ből nagyon egyszerűen meg lehet oldani és akkor még kompatibilitási problémák sincsenek meg a keresőrobotok is egyszerűbben átmennek rajta.
2/6 A kérdező kommentje:
kösz és tudsz olyat, ami gyors is, jó is és meg is tudja jeleníteni ezeket, és a hibás tanúsítványt is megjeleníti?
2011. febr. 24. 19:49
4/6 M4rcy válasza:
Egyébként szerintem ezt a honlapot kb. a nulláról kellene újraírni ahhoz, hogy normálisan működjön. Meg teljesen felesleges ennyi frame-t használni, amik ráadásul megint csak rontják a keresőrobotok helyzetét.
5/6 A kérdező kommentje:
jó, de engem az érdekel, h van olyan böngésző amely megjeleníti, de a fájlokat, amiket takarnak meg nem, van olyan, ami a fájlokat jelenítené meg, ha a fülek működnének, de olyat, ami mindkettőt tudja, nem találok
az iexplorer rossz, a mozzila is rossz, chromeban a második nem működik(amit írtam), operában szintén, a safari meg nem jön le netről
2011. febr. 25. 17:22
6/6 M4rcy válasza:
Ezek szerint a legtöbb böngészőben nem működik. Akkor minek erőlködni annyit a frame-kel? Sokkal egyszerűbb ha sima linkeket teszel azok mögé a fülek mögé, a legördülő menüs cucchoz meg vagy meg kell írni azt a Javascriptet normálisan (ami nem olyan bonyolult) vagy meg kell csinálni CSS-ből (ami még annyira sem bonyolult).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!