Ilyet csinálhat a FIBERNET?
áá.. elnéztem, most hívtam az ügyfélszolgálatot, és úgy felidegesített. azt mondták előfizetés, februárban már nem tudták elkönyvelni, ezért jött egybe. 4000 ft helyett, most fizessek 11 000.
rohadt mocskok...
A próbahónap 30nap! A nyolc nap az a felmondási idő.
És igen, tehet ilyet, mert az ÁSZF szerint az első három hónapot egyben is ki lehet számlázni.
Huhh mekkora szemétség.. Ez olyan, mint mikor nekem bekötés után 2 hónapon keresztül baj volt a sávszélességemmel, valami zavarta a vételt, és szinte egyáltalán nem tudtam használni az internetet. Még a kezdőlapot sem töltötte be..
Mikor végre megjavították - kicsi antennát szereltek fel elsőre - a szerelő javasolta, hogy kérjem a havidíj elengedését a kérdéses időszakra. Hát persze hogy nem tartották indokoltnak! Kidobtam az ablakon 12e forintot.. Azóta már szolgáltatót váltottam..
és az mit jelent, hogy megvette?
lesz valami változás?
mert a upc-vel márt volt dogunk, az se semmi egy társaság....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!