Hogyan lehet beállítani alapértelmezett lejátszónak a böngészőmben az adobe flash playert?
A DivX-nél nem lehet állítani, hogy milyen tartalmakat akarsz vele lejátszatni? Vagy telepítéskor kell kivenni a flash tartalmak elől a pipát, vagy a beállításainál. De csak tipp.
Én amúgy egy régebbi verziót raktam a DivX WebPlayer-ből, aminek a telepítőjét le lehetett menteni a gépre, nem a legújabbat, aminek a telepítőjét mindig a netről kell letölteni, mert az túl nyomulós, átveszi az irányítást a géped fölött. :)
Ha újrarakod a flash-t az nem oldja meg a problémát?
De azt hiszem van olyan programja is az adobe-nak, ami eltávolítja a flash-t, és azután újra lehet rakni, ha a sima újratevés nem jönne be.
Itt lehet letölteni a régebbi, 1.5 verziót:
DivXWebPlayerInstallerv15 (win).exe
Nekem ez van fent és nem volt bajom vele, lejátszott mindent.
Nagy néha bead egy olyan ablakot, hogy le kéne töltened az új verziót, mert ez nem a legfrissebb, olyankor a NEM-re nyomok. :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!