Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Most hogy megszűnt a coversclu...

Most hogy megszűnt a coversclub. cc honnan tudok minőségi DVD borítókat letölteni?

Figyelt kérdés
Esetleg valaki tud valamit a Coversclub-ról hogy miért állt le és várható-e hogy működjön a jövőben?
2011. febr. 21. 11:01
1 2
 11/12 anonim válasza:

Ezt hívják úgy, hogy igénytelenség! :D Inkább várok egy szép borítóra, vagy megcsinálom én magam, mint egy painttel átírt ocsmányságot nyomtassak ki.

Ideje lenne megtanulni a photoshop használatát, nem nehéz. Hiába vannak a CC-s borítókészítők, lehet hogy ők szépet csinálnak, de akkor se kéne engedélyezni minden szart! Fogják az angol borítót, egy kis satírozás és oda írják a magyar címet, ha ez valakinek szép, akkor az igen is igénytelen. Ilyet bármelyik tizenéves, de még egy 6 éves is megcsinálja.

Ja és még valami, azt írod a fullcovers a bunkók gyülekezete, mit szólnál ha én meg azt írnám a coversclub az ingyenélő igénytelenek társasága. Mellesleg mind2 oldalon fent vagyok, és szedtem már le borítót a cc-ről ami szép, de így hogy ennyi szemét is fent van átláthatatlan. Amíg van igény tesco gazdaságos 40ft-os üdítőkre, addig igénytelen borítókra is lesz, és hiába írod, hogy gyökér, meg madár, nem veszem magamra. :D

2011. márc. 10. 15:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Megint nem lehet mit csinálni az oldalon jó ideje. Bejön az oldal, de semmilyen borítót nem lehet megnézni
2013. dec. 9. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!