Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mobilinternetnél mit jelent a...

Mobilinternetnél mit jelent a letöltés? (14 GB)

Figyelt kérdés
14 GB letöltést adnak egy hónapra. A letöltés nálam azt jelenti hogy fájlokat lementek a merevlemezemre. A böngészést (google, youtube, e-mail, facebook) nem tartom annak. Amikor megvettem a T-Mobile-nál azt mondták, hogy böngészni lehet korlátlanul, a letöltés 14 gigát tesz ki (film, zene). Kb. 4 GB-ot töltöttem le eddig és már le is lassították.
2011. febr. 20. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem minden letöltésnek számít. Ha például youtube-on sok videót nézel, az alaposan megnyirbálja a kvótádat.
2011. febr. 20. 10:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Meg az online rádió,még a felugró reklámok is letöltések.A szerződésbe nem letöltés van hanem adatforgalom.Tehát a feltöltések is az egyenlegedet csökkentik.
2011. febr. 20. 11:03
 3/5 anonim ***** válasza:
így igaz ha weboldalakat böngészel azis letöltésnek számít nem Gigákban kell gondolkozni pár mega az egész nekem 4 gigás mobilnetem van és bőven elég 1 hónapra ha youtubet meg ilyeneket nézek azt meg otthon szoktam anyáméknál
2011. febr. 20. 11:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Attól mert nem írja ki a géped, h most letöltöm az e-maileket attól még a valóságban ez történik, szóval a megközelítésed hibás.... minden adatforgalom ami lefelé irányul eltöltésnek számít (weboldalak betöltése, chat, msn stb). Ha meg akarod nézni,h egy-egy oldal mennyi forgalmat generál, akkor próbaként töltsd le az opera böngészőt, és abban néz alul a sávor, kiírja, h hány Kb egy oldal.

Az, hogy a szerződésed hogy szól, arról sajnos nincs tudomásom, de ha adatforgalom van benne, akkor a felfelé irányuló forgalom is benne van, vagyis amit küldesz (általában a honlapok bekérése [URL], más esetben a csatolt fájlok, stb).

2011. febr. 20. 12:15
 5/5 anonim ***** válasza:

A youtube video sem csak úgy ott terem a telefonodon/számítógépeden :) Az is adatforgalomnak számít, a T-... meg nem nézhet bele, hogy te mit böngészel. A p2p (pl torrent) adatforgalmat eleve tilthatja/lassíthatja.

A 14GB adatforgalom normál böngészés esetén gyakorlatilag korlátlan adatforgalom 1 hónapra. Youtube/nagyfelbontású képek/filmnézés nem normál böngészés.

2011. febr. 20. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!