Másnak se jön be az iwiw, vagy csak velem szórakozik?
Figyelt kérdés
2009. febr. 13. 20:17
1/7 anonim válasza:
velem is szokott,nyugi,előfordul az ilyesmi(ma pl.nem tudtam levelet elküldeni).Türelem,próbáld később!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. febr. 13. 20:20
3/7 anonim válasza:
Nekem most este nem jön be. Délután még működött, de most valami HTTP status 404-et ír. Nálam is már sokszor cseszegedett, de ilyet még nem csinált. Na majd idővel biztos helyrejön.
4/7 anonim válasza:
Most nekem se jött be Mozzillán, de explon simán bejött! sztem ott próbáld meg!
5/7 anonim válasza:
nekem most már az operán sem jön, probáltam mozillán , internet meg végkép nem föleg üzent küldésben, mert délelött még bejött interneten de üzenet azota sehol nem elérhetö, remélem hamarosan jo lesz megprobálom én is most
6/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok, na megjavult , most már megy !
7/7 anonim válasza:
Nálunk este 9 után meghal a net, iwiw sincs olyankor. Am. explorer-t használok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!