Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnám lejátszani az...

Hogyan tudnám lejátszani az összeset, és nem csak az első darabot a filmből?

Figyelt kérdés
Szóval, az van, h letöltök egy filmet, persze darabokban, media playerrel rögtön meg is tudom nyitni az 1. darabot(miközben töltöm a többi részt), aztán a többit nem nyitja meg... Mit csináljak? Lécci segítsetek!
2009. febr. 13. 19:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Csak inkább rákérdeztem mégegyszer, ne haragudj, csak tudom magamról hogy könnyű benézni ilyesmit (ráadásul nem is emlékszem, hogy windowson mit hogy ír ki :s)...

Töltsd le az egész filmet, hátha akkor lejátssza

Csinálj másolatot a fájlról, a kiterjesztést írd át (a tulajdonságokban a nevét akármi.avi-ra)... Ha nem jön be, töröld

Töltsd le máshonnan

2009. febr. 13. 20:25
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)

Igazából, nem szoktam így letölteni, csak párszor próbáltam, hátha sikerül, majd egyesítettem Total Commanderrel a fájlokat, de out formátum lett, és ugyanúgy csak az 1. darabot játszotta le...Most úgy próbálom hogy betömörítem majd, ha letöltöttem min1-ik rész rar-ba, és aztán kibontom, akkor lehet, hogy egyben lesz. Szerintetek ez jó ötlet, vagy inkább ne pazaroljam erre az időt, és töltsem le máshonnan?

2009. febr. 13. 20:35
 13/13 yuda ***** válasza:
Valaki előttem már leírta,hogy total commanderrel egyesítsd és a végén az out fájl írd át avira szintén a commanderben.
2009. febr. 14. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!