Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van olyan oldal, ahova ha...

Van olyan oldal, ahova ha beírom, milyen jellegű képet akarok, olyanokat ad ki?

Figyelt kérdés
Remélem, érthetően írtam...
2009. febr. 13. 17:22
 1/5 yuda ***** válasza:
Ha beírod a googleba,hogy pl."madár" és nem a webkeresésre kattintasz,hanem a képek-szóra,akkor képeket fog keresni ebben a témában,és ha ez kevés,akkor írd be angolul is-jelen esetben bird-és még többet találsz .
2009. febr. 13. 17:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, de ez nem mindig jön be. Ha például egy depressziós fiúról/lányról szeretnék képet, és hasonló határozott "célok". Régen láttam egy oldalt, ahova ha beírtam egy szót, kifejezést, olyat (és csak olyat!) adott ki. Googlében sokszor abszolút nem oda tartozó képek jönnek, és amilyet keresek, valahol a hatvankettedik oldalon van...
2009. febr. 13. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Ilyen oldal pl .a www.deviantart.com . Mindenféle képeket megtalálsz kategóriák szerint ..

Ha már a depresziót hoztad fel példának : [link]

2009. febr. 13. 18:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, azthiszem erre gondoltam. Köszönöm. :)
2009. febr. 13. 18:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Huu ilyet már én is rég kerestem! Kérdező kösszi hogy megkérdezted:P
2009. szept. 27. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!