Mást is nehezen enged be az iwiw-re? Azt írja ki, hogy hibás jelszó vagy email. Pedig tudom hogy az.
Figyelt kérdés
Nézem kisbetű vagy nagybetű!2009. febr. 13. 16:55
1/2 anonim válasza:
Engem most beenged.Velem gyakran előfordul ez,ha pedig kérek jelszóváltozató kódót akkor sem enged be, mert nem megfelelő.Nemrég kb 4-5 napig nem engedett be,akkor nekem valószínű hogy feltörték mert a freemail-en keresztül kaptam levelet az iwiw-re és amikor rányomtam nem kérte a jelszavam se az email-em,csak úgy beengedett.Próbálkozz egy kicsit később.
2/2 anonim válasza:
Nekem még sose volt semmi bajom vele. Firefox 2-t használok, lehet ennek köszönhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!