Ha tudok PHP-ban programozni, és értek a MySQL-hez is, az elegendő ahhoz, hogy fel tudjam törni egy nagyobb torrent oldal adatbázisát?
Ez a kérdés teljesen fölösleges szerintem.
Ha képes lenné rá, akkor fel sem tetted volna ezt a kérdést, hanem már a megvalósításával foglalkoznál.
Vagyis a válaszom, nem tudod feltörni, mert nincsenek meg a megfelelő ismereteid hozzá.
Másik probléma, hogy szerintem egy épeszű programozó sem fog tanácsot adni ilyen dolgokban.
szerintem bolond vagy... -.- :DD h itt feltetted a kérdést -.- :DDD
amugy meg nem tudod feltörni tuti, sztem nincs hozzá megfelelö ismereted. a másik meg sztem tök felesleges mert tuti nem usznád meg 'szárazon' ;) na meg grat ha nincs más elfoglaltságod xDD
mellesleg énis vágom ezeket... de nem így kamatozatom -.- :D próbáld meg máshogy kihasználni tudásod :DD ne butáskodj! :DDD
Szárazon simán megúsznám, mivel már nagyon sokszr törték fel azt a torrent oldalt, és nem lett semmi.
Moderátor voltam ott, és lefokoztak, valahogy bosszút kellene állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!