Hogyan kell a routert telepíteni, szerelni?
Figyelt kérdés
asus rx3041 típusú,de magyar nyelvű utasítás egyáltalán nincs hozzá,a neten sem találtam semmi információt.sürgős lenne a segítség,nagyon köszönöm előre is.2009. febr. 12. 20:31
1/7 anonim válasza:
Wan portjaba dugod a net kabelt ami edig a gepbe volt a lan 1 be pedig a geppel kotod ossze.Hasznalati utasitasban benne van a router ip cime ami alltalaban 192.168.1.1 vagy 192.168.0.1 es ezt be irod a bongeszobe ahova a cimeket irod.A leirasban benne van a gyari jelszo belepsz es beallitod ez mar teljesen tipus fuggo illetve hogy wifi router vagy csak sima vezetekes.
2/7 anonim válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
hálásan köszönöm a válaszodat,most megpróbálom összeszerelni :)
2009. febr. 13. 12:49
4/7 A kérdező kommentje:
nem sikerül,a gép egyáltalán nem érzékeli a routert,mit tegyek??
2009. febr. 13. 15:37
5/7 A kérdező kommentje:
sehol semmiféle jelszót nem találok,sem a dobozban,sem a cd-n!!!
2009. febr. 13. 15:54
6/7 anonim válasza:
nem tudom hogy sikerult-e megoldani a problemat de itt van egy angol nyelvu leiras [link]
a lenyeg hogy a bongeszodbe beirod azt a cimet hogy 192.168.1.1 (miutan ossze dugtad mar a fentebb emlitet modszerel) kerni fog felhasznalo nevet es jelszot ez gyarilag admin es a jelszo is admin es utana pedig beallitod ahogy attol fugoen hogy milyen neted van.ha upc akor cable modem ha valamilyen adsl akor PPPoE.Ha kerdes lenne meg szivesen segitek mert tisztaban vagyok vele hogy senki se ugy szuletik hogy tudja:):) zioorKUKACfreemail.hu
7/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a segítségedet,közben sikerült megoldani,jöttek segíteni,jaj de bonyolult volt! :((
csak Te válaszoltál nekem,nagyon köszönöm Neked :)
2009. febr. 17. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!