Melyik oldalon találok szép, lehetöleg magyar szövegü PPS-eket?
Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 19:02
1/5 anonim válasza:
Google kereső >magyar oldalak >pps mánia
2/5 anonim válasza:
Konkrétan, itt is találsz:
3/5 anonim válasza:
Vagy csak figyeld az e-mail postaládátat. Én legalábbis azt tapasztalom, hogy a netezők jelentős részénél még nem csengett le, hogy 4-5 megabájtos, tökfölösleges információt tartalmazó pps dokumentumokat küldözgessenek egyszerre többtíz címzettnek. Én az ilyet bontatlanul törlöm, mert nem nekem szól és gyakorlatilag semmit nem vesztek, ha nem nézem meg őket.
4/5 anonim válasza:
Én rengeteget kapok,mostmár 500-1000 db körül van.Ha akarod,küldök.Minden ismerősöm ezzel bombáz ünnepekkor(húsvéti is rengeteg van,pünkösdi is,halloween-es is,meg mindenféle).Ha akarod,küldök belőle egy hatalmas csokorravalót.Csak egy email címet kérek privátba.
5/5 anonim válasza:
Azt elfelejtettem az előbb írni(előző vagyok,hogy karácsonyi is rengeteg van),december 1-je óta folyamatosan küldik a karácsonyi pps-eket,ppt-ket apámnak a kollégái.Szóval privátba dobj meg egy e-mail címmel,és küldök kb.50-60 dbot kapásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!