Firefox böngészőbe épített hangerőszabályzó. Van ilyen?
Interneten gyakran nézek videókat és némelyik videó olyan iszonyat halk hogy a windows-ba fel kell tekernem mindig a hangerőt. na most nem ezzel van a gond hanem azzal hogy mindig úgy felejtem. szóval az lenne az igazi hogy a firefoxhoz lenne ilyen hangerőszabályzó külön és akkor ott tudom hangosabbra venni, ideiglenesen időzítve, vagy a weboldalakhoz csatolva az egyedi hangerőbeállítást ... pl ha a [link] oldalon megnézem a híradót az ugyebár kicsit halk és mindig el kell állítanom hozzá a hangerőt. szóval egy weboldalhoz csatolt hangerőbeállítás kellene nekem.
Van ilyen kiegészítő vagy egyéb más program ?
Win7-ben van lehetőség. A hangerőszabályzón jobb klikk, és a hangkeverőt kell előhozni. Itt minden hanggal kapcsolatos eszköz hangereje csúszkával módosítható. A netes dologhoz pedig úgy kapcsolódik, hogy a böngésző egy-egy pluginnal jeleníti meg a videókat. Van VLC, WMP, Quicktime, stb... online player. Amikor ezek a playerek aktívak, a hangkeverőben is látszik a csúszkájuk, így külön növelhető vagy csökkenthető az adott médiaablak hangereje. Viszont általánosságban elmondható hogy ez szinkronban áll a hangfal hangerőszabályzójával, hiszen amikor növeled a hangerőt szoftveresen, az húzza magával a többi hangeszköz hangerejét is. De van amit tudsz egyénileg is állítani.
Más rendszernél erre gyári példát nem láttam, de lehet van külön program is, hátha valaki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!