Igaz, hogy ha a facebookon keresek valakit 3-szor, utána látni fogja, hogy rákerestem?
Hülyeség.
1. Ha a Facebook tárolna minden keresést, egyszerűen elég nagy kapacitást igényelne ezt tárolni. Igaz, nagyobb tárhely is megy ott el másra is, de feleslegesen ők sem pazarolják a drága kapacitást.
2. Személyes jogod arra rákeresni, akire akarsz. Ez személyes adatnak minősülne, ha tárolnák, és így nem is adhatnák ki harmadik félnek a beleegyezésed nélkül.
3. Küldjön az ismerősöd képet róla, és tedd ki ide.
Vagy írd le a neved, rád keresek párszor, és utána írd le, mit tapasztaltál a semmin kívül.
ez tényleg igaz, mert én csináltam egy másik regisztrációt, rákerestem magamra és ott volt a "kit ismerhetek" rovatban.
Nincs közös ismerős, rá lehet jönni, hogy valaki csak úgy ott és nincs közös ismerősünk, akkor rám keresett, megnézte az adatlapomat.
Akinek jobb dolga sincs, mint ilyeneket lesni, akkor lesd.
De, arról akkor sem kapsz értesítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!