Rapidshare-n 15 perc helyett 1 óra lett a várakozás?
Figyelt kérdés
Jó rég töltöttem már, most azt vettem észre, napszaktól függetlenül megszűnt a 15 perc és 1 órát kell várni...:((2011. febr. 13. 14:23
1/6 anonim válasza:
Sokat változott a rapid. Én mindig előfizetek prémiumra, de az is átalakult, most már rapid pontokat kell vásárolni. De még mindig jobb mint egy órát várni, meg maximum sávszélességű a letöltés is, és akárhány szál is futhat egyszerre. Minden prémium ilyen, én vagy tízre előfizetek minden hónapban, és 30 megás nettel pillanatok alatt lent van minden. Javaslom próbáld ki.
2/6 anonim válasza:
Minden fennvan torrenten, a feltört programok scriptek stb. pedig nem többrészesek nem kell várni rá.
3/6 anonim válasza:
Fájt letölt - Router/modem kikapcs - másfél perc múlva vissza, és voilá, máris megy az újabb letöltés :)
Amúgy meg tényleg van, aki előfizet rá? Torrent ezerszer jobb, megbízhatóbb, és olcsóbb :)
4/6 anonim válasza:
Lehet, de én azt szeretem ha gyorsan lent van amit akarok. A torrent van hogy csak csordogál, és ha az ember 30 megás nettel ügyködik, akkor annyival is szeretné hogy jöjjön. Én legalábbis.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
Amúgy a Bibliotheque Pascal-t keresem, torrenten nem találtam, csak egy rapidos linksort valami warezon. Ha valaki tud ajánlani más letöltést, előre is köszi!
2011. febr. 13. 18:52
6/6 A kérdező kommentje:
Jó...máris megtaláltam!
...csak egy pont kellett <<<Bibliotheque.Pascal>>> a kettő közé, így már volt találat basszus.
Ha külön írtam semmi, csak most egy kósza gondolat...:))
2011. febr. 13. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!