Miért van ez így a Megauploadnál? Tudok ezen változtatni?
Marha lassan jön le minden, és tegnap nem töltődött le rendesen a film egyik része sem (egy film lett háromfelé szedve). Ma tesómnál próbáltam ugyanazt a filmet letölteni (d.u. fél háromtól este nyolcig az első részből - 500 MB-ból 302 MB - le is jött 64 %), ott ment is, csak baromi lassan és addig, amíg uncsitesóm ki nem szúrt velem, és a bénáskodásával lefagyasztotta a gépet.
Nálam (a saját gépemen) viszont, elindul a letöltés, aztán egyszercsak megáll. Most is próbáltam ugyanazt letölteni, fél óra alatt a 253 MB-ból 35 MB jött le. Két napja gond nélkül tudtam letölteni egy 47 perces filmet szintén Megauploadról (ez, amit most akarok, kb. másfél óra hosszú).
A netem sebessége 100,0 Mbps.
Mit csináljak, hogy normálisan lejöjjenek a részek? Egyébként tömörített fájlok, RAR-ként vannak fent, amúgy avi-k. Link itt:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Most tesómnál vagyok, az ő gépén jön le rendesen, csak nagyon lassan (kb. este hétre fog végezni az első rész letöltésével, és még kettő hátra van).
Úgy tudom, hogy ingyenes töltésnél a Megán nem lehet letöltésvezérlőt használni.
Igen, komolyan? Pedig, itt olvastam, egy másik hasonló kérdésnél, hogy nem engedi használni.
Ma sem sikerült leszedni az első részt. Még írhattok, de én is nyomozok tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!