Facebookon, hogy lehet beállítani, hogy senki ne lássa az ismerőseimet?
Figyelt kérdés
még az ismerőseim se.
azt tudom, hogy adatvédelmi beállítások.
de mégis hogy?
2011. febr. 11. 19:30
1/4 Argloss válasza:
Adatvédelmi beállítások azon belül Kapcsolódás a Facebookra résznél kattints a Beállítások megtekintése linkre. Azon az oldalon a Ismerőseid listájának megtekintése szövegnél a legördülő menüből válaszd ki a Testreszabást. Ott van olyan, hogy Csak én. Akkor csak te látod meg a hatóságok akiknek a facebook megmutat mindent... :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi: DDDDDDD
2011. febr. 11. 20:42
3/4 Argloss válasza:
Nincs mit.
Külön öröm számomra, hogy a facebook-ban minden beállítást gondosan elrejtenek valahová és én megtalálhatom... :D
Ennél jobban már csak az új @facebook címemet szeretem, aminek a levelező része hihetetlenül nagyon gagyis... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!