VATERA - Akkor is felszámolják a minimálár után fizetendő díjat, ha töröltem azt?
Egy termék feltöltésekor megadtam minimálárat, de azt még az aukció lejárta előtt töröltem.
(Tehát most a termék lapján az jelenik meg: Nincs minimálár!)
A termékre még nem érkezett licit.
Jelenleg csak kikiáltási ár van megadva.
Ebben az esetben is felszámolják a minimálár után fizetendő díjat (100 Ft)?
/Sajnos ezt sehol nem találom a szabályzatban, ezért kérdezem itt.../
A válaszokat előre is köszönöm!
Hát ez jó kérdés! Azt írták, hogy akkor számolnak fel 100 Ft-ot, ha a minimáláras termék nem kel el, ha sikerül eladni akkor nem számolnak díjat. Azt tényleg sehol sem írják, hogí akkor mi van, ha menet közben változtatsz...
Majd a lejárat után meglátod, hogy a számládon rajta van-e.
Sajnos nem lettem okosabb, de azért nagyon köszönöm a válaszaitokat!
Egyébként itt most 5 Ft volt a listázási díj - ezt már ki is számlázták -, ezt tudom, hogy minden esetben ki kell fizetni.
Jutalékot - 6% - csak a sikeres aukció után.
Na de a minimálárral mi van!?... :(((
Köszönöm, de miután itt nem tudtatok segíteni, írtam az Ügyfélszolgálatnak. Leírtam, hogy pontosan mi a problémám, erre válaszként annyit kaptam, hogy a már vagy 5-ször elolvasott Szabályzatból kimásolták nekem a minimálárról szóló részt...
Arra, hogy mi van, ha menet közben változtatok, nem kaptam választ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!