Németországba milyen internet lehetőséget lehetne kivinni Magyarországról?
Figyelt kérdés
Barátom külföldön dolgozik, és szeretne kintre internetet. Nem tudom milyen lehetőség lenne erre. Kint nem akar szerződést kötni, mert az 2 év hűségnyilatkozattal járna, és nem biztos, hogy addig kint lenne, utána meg a "semmiért" fizetnénk ha hazajönne közben. A mobil internet pedig elég lassú ami kint van, leginkább csak e-mailezésre való. Ha itthoni mobilnetet használ kint az meg rettenetesen drága. Ezeken kívül kellene valami megfizethető megoldás pl. valami műholdas2011. febr. 7. 20:30
1/3 A kérdező kommentje:
Semmi ötlet nincs?
2011. febr. 8. 12:05
2/3 A kérdező kommentje:
Az aldis mobilnetre értettem pl. hogy lassú. Németországi T-mobile-ról, vagy valami más szolgáltatóról van valakinek tapasztalata?
2011. febr. 8. 12:06
3/3 anonim válasza:
Szia.Bongeszve a netet ezt talaltam [link]
Eleg borsos az ara es azt irja hogy kulfoldre is telepitheto.. Minden esetre mielott szerzodest kotnel veluk mond meg hogy ide es ide akarod telepiteni nehogy a vegen kideruljon ahogy a regi szakalass windows viccben van: "Press any key to continue......Not that one" :)) Azaz minden reszletre terj ki. Igaz a sebesseg fele a mobil internetnek talan megis jobb volna Nemetorszagban kotni egy mobil internet elofizetest mivel itt a legolcsobb szolgaltatas 20000 Huf azaz kb 74 euro.Adj zold pacsit ha elegedett vagy a valaszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!