Mondanátok nekem facebook melletti és ellenei érveket?
Hát szerintem a legnagyobb baj, hogy rengeteg időt el lehet tölteni ott. Poénból elkezdesz játszani,nézegetni mások képeit/üzeneteit aztán simán pár óra rámegy naponta.
A Facebookot sokan használják arra, hogy másokat cseszegesenek, pl. az egyik ismerősöm mesélte, hogy a lányának folyamatosan jöttek a sértő üzenetek az osztálytársaktól.
A jó oldala, hogy megoszthatod barátaiddal a fényképeidet, üzeneteidet, és kapcsolatot tarthatsz külföldi barátokkal is. Szerintem legjobbak a klubok, mert ott sok hasonló érdeklődésű embereket találhatsz.
Tény és való, hogy valószínű marketing célra fel fogják használni az adataidat. De ha nem innen lopják el (pl.: e-mail cím stb) akkor máshonnan. Amúgy meg figyelni kell, hogy milyen adatokat osztasz meg. Nem érdemes telefonszámot és lakcímet megosztani.
(a nem monopol cég is felhasználja az adatokat :)) )
Egyébként pedig hasznos, mert sok mindent másodpercre készen megtudhatsz ismerőseidről és sok mindent azonnal meg tudsz osztani, amit szeretnél. A hátrányai viszont ugyan ezek. Sokszor túl sok és felesleges információ van fent.
Szerintem veszíteni fogsz vele, ha regisztrálsz. Ha nem tetszik törlöd a profilodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!