Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Www. Gyakorikérdések.hu? Ezen...

Www. Gyakorikérdések.hu? Ezen az oldal 90%?

Figyelt kérdés
Ezt az oldalt nagyon nagy kár volt létre hozni , mert 90% csak oltásokból áll. A kérdező fel tesz 1 kérdést az oldalra a válaszolók több mint fele csak negatívumot ír , az egész oldalt meg kellene szüntetni. Mert ez a faj nem segíti egymást és nem támogatja társait hanem csak oltogatja , ki ért eggyet ?
2011. febr. 4. 21:29
 1/9 anonim válasza:

Én eddig már vagy 10 kérdést kiírtam és mindre tisztességes választ kaptam!

Nem értek veled egyet!

2011. febr. 4. 21:33
 2/9 anonim ***** válasza:

Elvileg be lehet jelenteni minden offenzív és szabályszegő kommentet, hogy eltávolítsák. Valószínűleg azért nem teszik, mert non-stop munkája lenne a modoknak, és nagy mértékű kommenthalmaz tűnne el ami rontja a statisztikát.

Szigorítani kellene a szabályokat, 5-10 (legyen akár 50-100) offenzív és nem témába vágó üzenet (vagy mondjuk 20 kommenthasznossági százalék elérésekor) után legyen kitiltva a tag, néhány alkalom után meg fogják unni az emberek, és maradna a normális mag aki tényleg segíteni akar.

2011. febr. 4. 21:33
 3/9 anonim válasza:
Egyértelműen vannak olyan emberek, akik hülyeség válaszokat írnak, de max 10%!!! Ja és a kérdésekről... Nem is értem miért teszed fel a kérdésed, ha így gondolod, arrról nem is beszélve, hogy ugyanolyan sajt, mint amit te a többiről gondolsz!!
2011. febr. 4. 21:35
 4/9 andoryy válasza:
Gondolom direkt írtál ily provokatív módon... röhögve várod karba tett kézzel az oltásokat hogy mutogathasd igen pont erről beszélek. Hát sajnálom kis pajtás tőlem ilyet nem kapsz. A hülye kérdésekre a válasz is sokszor hülye de vannak akik így is értelmesen lereagálják a marhaságokat. A normál kérdésekre pedig általában minimum a válaszok fele kulturált szóval nem látom, hogyan jött ki neked ez a 90%. Szerintem nem szükséges bezáratni. Mivel valószínűleg a látogatottsági indexek miatt a reklámok kifizetődőek a honlap üzemeltetőinek ők is hasonlóan gondolkodnak....
2011. febr. 4. 21:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Én arról beszélek hogy az ember teljesen ősztinén nem írhat ki semmit. Pl ír vki egy olyat hogy szellemet látott vagy természet feletti képessége van és meg szeretné osztani másokkal egyből mennek a komik hogy gyógyszeres kezelés meg így hülye amúgy beteg... Erről beszélek. És elnézést akkor úgy kellet volna ki írnom hogy a 90%-a akkor agresszív és buta illetve gonosz és rossz indulatú !
2011. febr. 4. 21:40
 6/9 anonim válasza:

Azzal van még nagy baj itt, hogy gyakran, normális választ kapunk, csak akkora baromságot írnak, hogy csak na.

És arra nemlehet aztmondani hogy offenzív, meg oltogatós, meg semmi.

Nemegyszer volt ilyen, feltett egy amatőr egy szak-kérdést.

Erre valaki teljesen komolyan mint egy hozzáértő kifejtette a választ, de olyan kegyetlen baromságot írt, hogy csak néztem.

Az én kommentjeim 50% azzal kezdődik hogy "Ne írj má hülyeséget" vagy hogy:

"hadd javítsam ki.."

És ezt muszáj, mert félrevezetik szegény kérdezőkek, ostoba hozzá nem értő emberek.

2011. febr. 4. 22:38
 7/9 anonim ***** válasza:

21:40

Jó, de sok ehhez hasonló bolond létezik, azokra hogy lehet normális választ írni?

De normális kérdésre gyakran normálisan válaszolnak.

2011. febr. 4. 22:42
 8/9 Pj0tr ***** válasza:

Általában a hülye kérdésre érkezik hülye válasz. Az emberek nem használják a keresőt és a 1000-dik "a 15centis pénisz jó" vagy a "lehetek terhes" kezdetű kérdésre mit írnál? A szerelem szex kategórián kívül eléggé normális válaszok születnek szerintem.

És nem csak az oldal keresőjét nem használja a sok suta idióta, hanem a google-t sem, pedig rengeteg kérdésre 5 perc alatt lehetne releváns választ kapni.

És ugyebár ott vannak még a direkt provokatív kérdések. Arra csak "oltani" lehet.

A kommentelők részéről ott vannak még a nyelvtan trollok is. Bár nem tartom magam trollnak, de néha szólok érte, mert annyira égbekiáltóan helytelenül írnak az emberek - én sem vagyok nyelvtan zseni, de van egy határ -, hogy az már fáj. Segítséget kér egy közösségtől és még csak azzal sem tiszteli meg az embereket, hogy átnézi mit írt le? Persze ez nem csak a nyelvtanra vonatkozik, hanem néha érteni sem lehet, hogy mit is akar.

Aztán persze ott vannak azok a kérdezők, akik azt várják, hogy a kérdésről mindenki 'A' véleménnyel van, de ha az emberek 90% felvilágosítja, hogy a valójában a 'B' a helyes akkor ki vannak kelve magukból.

A kitiltással pedig nem mennének semmire. Kb 5 perc egy új emailt csinálni és újra regelni.

Rövid elemzés a gyakorikerdesek.hu ról :)

2011. febr. 4. 23:17
 9/9 A kérdező kommentje:
Legalább erre a kérdésre inteligens válaszok jöttek :):)
2011. febr. 4. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!