Mit gondoltok erről az oldlról? (lent)
Találkoztam már hasonló aukciós oldalakkal,nem tudom nem néztem utána hogy ez az unique pontosan hogy működik,de a legtöbb hasonló oldal úgy működik hogy a licitálásért fizetsz.
Szóval fizetsz azért hogy licitálhass például 300Ft/licit.
És az aukció addig tart még az adott árú értéke a licitálás díjaiból össze nem gyűlik és utána az aki a legtöbbet ajánlotta az árúért,meg kapja unique esetében 5Ft-ért...Ám ki tudja mennyit kell licitálnod ahhoz hogy nyerj és nem is biztos hogy nyersz...
Például (csak példa) mondjuk egy Xbox360 40 000Ft.A licitálás 300Ft/licit.Ez azt jelenti hogy ahhoz hogy a licitálás véget érjen,kb 134-an kell hogy licitáljanak rá minimum.
És az kapja meg az árút,aki az aukció végén az első helyen áll.A többi elbukta a pénzét ami a licitálásért fizetett.
Ez lényegében egy újfajta szerencse játék,egyre több ilyennel lehet találkozni.
Jah igen
"az aki a legtöbbet ajánlotta az árúért,meg kapja"
Csak hogy kerek legyen,az ilyen oldalakon meg van határozva hogy maximum mennyit lehet rá licitálni az előző licitre.Például 500Ft-ot vagy valami ennek végülis nincs jelentösége csak az hogy ki licitált utoljára.
Szóval nem lehet azt csinálni,hogy fel mész 100000000000Ft-ot licitálsz és akkor első helyen vagy.Folyamatosan figyelni kell hogy van-e aki rád licitált és hogy hány licit hiányzik még hogy le záruljon az aukció.
A lényeg hogy az nyer aki utoljára licitált,de amikor elindul a végső vissza számlálás mert megvan a szükséges licit szám,akkor keményen felpörögnek a licitálások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!