Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon a chaten fenn...

Facebookon a chaten fenn lehet lenni rejtve?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy ha egyik ismerősünk uj bejegyzését tett közzé alig pár perce, de mi chaten nem láttuk őt fenn egyáltalán, akkor ez lehet e azért mert rejtve van fenn? Vagy egyszerűen csak nem lépett be chatre? Az iwiw chaten lehet rejtve lenni, de itt nem tudom.

köszi

2011. febr. 3. 12:31
 1/4 anonim ***** válasza:
A facebook chaten van a lehetőségek között egy kijelentkezés gomb. Bár ez nem rejtett állapot, mert olyankor te sem látod, ki van fent.
2011. febr. 3. 12:59
 2/4 A kérdező kommentje:

igen ezt én is tudtam. pont olyan mintha msn ről kijelentkeznél, nem látod ki van fenn.

az érdekelne hogy oylan megoldás van e hogy anélkül hogy bármelyik ismerős meglátna chaten, nyomon követhessem ki van éppen fenn?

2011. febr. 3. 13:05
 3/4 anonim válasza:
Rejtve tudtommal nem lehetsz fb chaten, csak offline módban. De le lehet "tiltani" másokat azáltal, hogy chaten belül létrehozol egy csoportot, oda pedig berakod a letiltani kívánt emberkéket és offlinera állítod magad abban a csoportban. ;)
2011. febr. 3. 14:10
 4/4 anonim válasza:
Ezek szerint engem letiltott a barátnőm? Mert nálam pl az van, hogy ott alul ahol a chaten fent lévő emberek mellett zöld bogyó van, az ő neve mellett nincs bogyó, de a amikor feljött megadni a házikat akkor sem váltott zöldre, tehát letiltott? Csak mert ismerősöm még ugyanúgy és a feje és neve is ugyanúgy szerepel a chat listán, csak soha nem zöld még akkor sem, amikor beszélünk (megromlott köztünk a kapcsolat, bár ezt nem akarja bevallani, inkább álszenteskedik a szajha és úgy tesz mintha ő baromira nem lenne küztünk láthatatlan feszültség)
2013. szept. 10. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!