Mit jelent az, hogy 3G internet?
Most vettünk pár napja a T-mobile-nál 3G Mobile Broadband Stick MF100 internetet. Próbaidőre van itt, és úgy látom, nem is marad tovább - jobb lesz a router.
A problémám az, hogy elég lassú. Azt tudom, hogy nincs kiépítve a környéken a 15megás net, de ez eléggé gyatra így is. A letöltési sebesség ált. 100-150 Kbs, néha 400 felett van, de van amikor csak 10...
Ma kaptam egy sms-t tőlük, hogy: "Szolgàltatàsunk megrendelésével lehetősége nyílik teljes sávszélességen internetezni további 1 GB erejéig a fordulónapig."
Ez mit jelent? Mi az, hogy 3G net?
Köszönöm a válaszokat.
Ui.: Sokat youtubezok, facebook, gyak., töltök Ncore-ról jelenleg is --> lehet valami köze az egészhez ezeknek?
Kösz, így már képben vagyok.
Akkor jól sejtettem, hogy nekem ez nem lesz jó.
De ugyanennél a szolgáltatónál router az ugye már okés lesz? :D
Ment a zöld pacsi ;)
Hat....T-Mobil nak az ellentetje a T-home ami ha jo tudom vezetekes.Mit irjak...nem a legjobb valasztas de nem is rosz folleg ha nincs mas.En inkabb a Digitol kotnek 4500 forintert 1 Mega Byte GARANTALT (azert nagybetu mert alahuzom a szot) letoltesi sebesseget ado korlatlan adatforgalmu netet.De ez csak az en magan velemenyem.Termeszetesen azt kell megnezni hogy a kornyeken milyen net szolgaltatok vannak.
Ha csak T-home van akkor ezt ajanlom:
A tobbi NEM JO azaz a kabelnet es DSl alap nem jo mert ugy megy mint a mobil net igaz korlatlan az adatforgalmad.
Ha nincs Digi probalkoz meg az UPC-vel habar akkor el kell felejteni a torentet.
Figyelj oda hogy neked nem router kell mobil internethez hanem router kellene kabeles nethez!!!! Ehez nagyon ragaszkodj elentkezo esetben mobil internetet lesz amelyet a routerrel tobb gep kozot megoszthatsz sebessegel egyut...:)
Ha van meg kerdesed irj szivesen valaszolok.Egyebkent mely varosban elsz?Tovabra se felejtsd a zold pacsit:)
Szóval.
Tegnap bekötötték azt a netet, amit belinkeltél. Nagyon szupin megy, hamar letöltöttem amit akartam torrentről (700-800 kbs, 10 megás a net amúgy)
Digin gondolkoztunk mi is, de itt az XVI.kerületben, legalábbis ezen a részen nincs kiépítve.
Egyébként a húgommal fogok rajta osztozni, de ő szinte alig gépezik.
Egyébként szerintem félreértettél. Mobilnet csak 30 napra volt, hogy próbáljam ki. Édesapám "kapta" az ADSL mellé. Szóval a mobil net már a dobozában van, viszem vissza a szolgáltatóhoz.
Ejj, ezek a pacsik! :D
Megnézem amiket írtál. Van letöltött 4000 évig jó Nod vírusirtóm. Általában mindent letöltök, nem fogok 10-20 netán több ezret fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!