Ha rámegyek a www.chatroulette.com oldalra, valamiért azt írja ki hogy le van tiltva az IP címem. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Ez előtt még nem használtam, próbáltam operával, firefox-szal és IE-el is, frissíteni is próbáltam de ugyanazt írta ki2011. febr. 1. 19:12
1/2 anonim válasza:
Nem írtál körülményeket, de NAT-olt hálózatban minden gépnek ugyanaz az IP-címe, így ha valaki az egyik gépről kitiltatta magát, mindenki más is ki lesz tiltva, mert ugyanazzal az IP-címmel kapcsolódnak.
Ez lehet egy kis hálózat, például lakáson vagy háztömbön belül, vagy nagyobb hálózat is, például egy kisebb község összes gépe ugyanabban a hálózatban van, és 1 IP-je van mindenkinek, annak minden hátrányával együtt.
Ha ez nem valószínű, akkor lehet a dinamikus IP-kiosztás miatt egy olyan IP-címet kaptál ami már korábban ki lett tiltva véglegesen az oldalról. A böngészőket hiába váltogatod, mindegyik ugyanarról az IP-ről csatlakozik a netre.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ de az IP címet nem lehet megváltoztatni?
2011. febr. 2. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!