Hogy tudok valamit a google keresőből is kitörölni?
Figyelt kérdés
Csináltam 1 hotdog oldalt, amin meggondolatlanul írtam ezt-azt. Már kitöröltem, de a google keresőben látható, sőt, ha a "tárolt változat"-ra kattintok kihozza! Pedig már kitöröltem!! És most már belépni se tudok a hotdogra! Mit csináljak?2009. febr. 6. 14:34
1/4 anonim válasza:
Nyugi ha frissül a google adatbázisa akkor már nem fogod megtalálni ezt a bizonyos kis hülyeségedet =)
2/4 anonim válasza:
Úgy tudod kitörölni, hogy kettőt belenyomsz a googleba, hogy megjelenjenek amiket beírtál, és rámész a szóra, de nem nyomod meg, és delet, ezt sorba minden szónál megcsinálhatod:)
Remélem segítettem!
3/4 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak:És mennyi időközönként frissítik? mert én kb 2 hete kitöröltem már
2.válaszoló pedig félreértette a kérdést, de azért köszönöm mindkét választ
2009. febr. 6. 16:20
4/4 anonim válasza:
Csigalom, nyugavér. Eltart egy ideig. Pláne, hogy nem egy szerveren fut a gugli, hanem vagy ... a jóisten se tudja mennyin. Hogy abból a te irományod melyiken van...? És hogy mikorra ér körbe világviszonylatban az összes tárhelyen a frissítés...?
Szóval ne izgulj. Aki akarta, már úgyis lementette magának. ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!