TP-LINK TL-WR841ND Wireless Router-el lenne egy kérdésem?
Ez wifis router és van egy laptopunk meg egy asztali pc. én úgy szeretném összekötni velük hogy a laptora wifivel menjen az asztali pc-re meg hálózati kábellel!
Lehetséges ezzel ??
És jó megbízható router?
Válaszotokat nagyon-nagyon köszönöm!
Igen, lehetséges.
Én igen, megbízható típus, és megfelelően combos is.
Azt azért nem tartom valószínűnek, főleg ebben az elátkozott országban.
Viszont valóban a TL-WR1043ND hosszútávon is jobb beruházás. Megéri azt az 5-6 eFt többletköltséget. Gigabites WAN és LAN portok, USB port, 3 antennás MIMO N, 3rd party firmware -ek támogatása és még sorolhatnám.
jó lesz nekem a wr841nd is mert azért nem tudok 5-6 ezreket kidobni ilyenekért! Összeségében jó véleményeket láttam róla úgyhogy ezt fogom majd venni!
és ez az a rendes hálózati kábel amivel össze tudom kötni a gépet és a routert: [link]
Elképzelhetőnek tartom, hogy több routert kibontottam már életemben mint te. :) A TL-WR1043ND -hez is azt adnak, pedig az gigabites. Egyébként más gyártó nem spórol azon 20 -30 ft árkülönbségen, ami egy ilyen kicsi kábelnál fellép CAT5 és CAT5E között.
Én csak érdekességképp jegyeztem meg. Ez legyen a legkisebb baja a TP-link -nek, 1-2 méterig meg a sima CAT5 is megbirkózik a gigabittel is.
"Elképzelhetőnek tartom, hogy több routert kibontottam már életemben mint te. :)"
Ez nem egy érv csak fölösleges fellengzősség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!