Hogy lehet interneten naplót vezetni, persze ugy hogy csak én tudjam elolvasni? !
Nem ismerek ilyet de akkor miért Internetes naplót szeretnél ??
Word dokumentumba elmented aztán ennyi senki sem látja
azért mert eddig is a gépen irtam 1 évig aztán virusos lett a gép .. annyi . aztán kitaláltam h adathordozóra teszem .. eltűnt .. vki ellopta vagy elhagytam .. rettenetesen ciki, ráadásul már megint kezdhetek elölről mindent ..:( ez tűnik a legjobb megoldásnak .
És ezt amikor csak akarom meglehet szüntetni ?
Tökéletesen igaza van az első hozzászólónak! Miért kell NET-en át, ha csak te akarod elolvasni? Elég gyenge kifogás a vírus. Attól, hogy a gép vírusos lesz, meg lehet menteni a word dokumentumokat.
Elhagytad vagy ellopták.
Elhagytad: 2 másolatot csinálsz, egyiket se viszed magaddal, két különböző helyen rejted el. Nincs ember, aki így ellopja...net-en előbb törik fel a jelszavad, ahova írod a naplód (és ezáltal letörlik vagy bármi más).
Feltöltöd a NET-re és beállítod, hogy csak te olvasod el...gondolod ezek után tényleg csak te férhetsz hozzá? Ne légy naív! Ami a NET-re felkerül, az már közkincs! Bár addig jó, amíg abban a tudatban vagy, hogy csak te láthatod! Kapásból ott van a szolgáltató, aki a tárhelyet biztosítja. Minden egyes mondatodhoz hozzáfér, látja az IP-d, hogy mikor írsz, mit mentesz el, mi a felhasználóneved az oldalán, a jelszavad stb-stb.
Vegyél egy könyvet, és írj papírra, vagy egy olyan gépet, amiben nincs hálókártya (nincs NET hozzáférése, ezáltal vírus sem támadhatja) stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!