Eltörlik a Facebook-ot?
Sok helyen olvasom, hogy el fogják törölni a Facebook-ot. Egy Facebook-os oldal szerint 2011.03.15-én fog ez megtörténni. Ez igaz vagy csak egy újabb marhaság terjed a neten?
Sok ismerősömmel csak Facebook-on keresztül tudok kommunikálni, mert külföldön vannak, számomra azért fontos, hogy ne töröljék az oldalt...
Marhaság...
Az iwiw-et fogják beszüntetni(ELMÉLETILEG!)
Hoax, vagyis álhír.
Amúgy sem lenne logikus egy jól menő "aranybányát" bezárni...
Dehogyis.
Nem záratnak be egy olyan oldalt, aminek több millió dolláros bevétele van.A legtöbb ember nincs tisztában azzal, hogy mennyit ér a Facebook.Ha én mondanék egy százmillió összeget még az sem érne fel az értékével.
Valamint több, mint 500 millió felhasználója van, és ezzel tisztában vannak a vezetők, hogy felháborodást keltenének vele.Úgyhogy ne ijedj meg azoktól akik ezt terjesztik, csak a figyelem középpontjában akarnak lenni.
> Sok helyen olvasom, hogy el fogják törölni a Facebook-ot.
Hoax.
> Sok ismerősömmel csak Facebook-on keresztül tudok kommunikálni,
> mert külföldön vannak, számomra azért fontos, hogy ne töröljék az oldalt...
Nem csak a facebookból áll az internet!
Csomó más módja van a világhálózaton keresztüli kommunikációnak.
Elektronikus levelezés, ezerféle csevegőprogram...
Oldjátok meg hogy akkor is tudjatok kommunikálni, ha valami van a facebookkal.
Igen.És annyira sok buta ember van,azt hiszik,hogy fo-sebuk nélkül nincs élet.Pedig anélkül is elvagyok.Én nem is bánnám,ha megszűnne.
Az előttem szólót felvilágosítom,hogy attól,hogy most a facebook a trendi menő,főleg a 14 17 évesek körében,attól még az IWIW nem fog megszűnni.
Na agyő :D
Felvilágosítás céljából,fel találták az MSN-t is és azon belül konkrétan ingyenesen a videóhívást,videó beszélgetést.Kamera nélkül is működik egyébként.
Nem tudom miért ennyire nagy dolog ez a facebook.Szerintem egy marahaság és jó reklám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!