Akadnak a youtube videók. De mitől?
Újraraktam a rendszert, minden friss és harmatos, de azóta chrome alatt (mással meg nem próbáltam) akadnak a youtube videók. Jó vicc, pont chrome-mal...
A letöltés már előrébb jár, tehát elméletileg már letöltött részt kellene lejátszani, de kb 3-4 másodpercenként akad a kép, a hang nem. Mitől lehet?
A gép régi, de ennyire nem, korábban simán ment minden. (2.6+ barton kb 3-ra húzva, radeon HD3650 videókártya és 1,5 giga DDR1 ram, xp-sp3. A vidókat alap (360p) felbontáson nézném. A net 2mbit-es ADSL.
Lehet öregszik a videókártyád :))
Régi gépemnél nekem is ez volt a gond.Nemsokra rá be is adta a derekát.
Hátha valaki beleakad a kérdésbe...
Tegnap este a feladatkezelőben az összes chrome folyamatnak normál feletti prioritást adtam, így megint mennek a videók.
Az eredeti problémát ez nem oldja meg, de kerülőmegoldásnak elmegy, még ha kényelmetlen is...
Vannak programok, amivel lehet alapértelmezett prioritást adni az alkalmazásoknak.
Ilyen pl. a Project Lasso. Sokminden másra is jó, de nekem elég, hogy a chrome-nak egyel nagyobb prioritást ad, így mennek a flash-videók gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!