Hogy lehet letiltani, hogy más írhasson a facebook üzenőfalamra?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy pl alkalmazáson keresztül pakoljon oda dolgokat. Láttam másoknál, hogy le lehet tiltani, és kezd idegesíteni, hogy napi 40 felesleges bejegyzést kell törölnöm. Kerestem, de vagy rossz helyen, vagy ennyire vaksi vagyok. Help!2011. jan. 19. 12:24
1/2 anonim válasza:
Adatvédelmi beállítások--->Egyéni beállítások--->Az ismerőseim írhatnak az Üzenőfalamra---itt ki kell venni a pipát.
2/2 A kérdező kommentje:
Na, akkor tényleg vak voltam, mert vagy ezerszer jártam erre ezt az egyéni beállítások feliratot eddig észre se vettem. Köszi!
2011. jan. 26. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!