Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom vissza ellenőrizn...

Hogyan tudom vissza ellenőrizni, hogy jól kodóltam e le a vezetéknélküli internetemet?

Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk egy nem a saját otthoni hálózatodban használt eszközzel próbálsz csatlakozni a hálózatra, de az jelszót kér.

De gondolom bármilyen eszköz ha csatlakozni akar, akkor jelszavas megerősítés szükséges hozzá, amit csak te ismersz.

2011. jan. 18. 21:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Saját internetem van, de az unokámnak átvittem a vezetéknélkülit . Le is kodólta csak vissza ellenőrizni szeretném hogy jól csináltam.
2011. jan. 18. 21:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy amikor csatlakozni akart, kért-e tőle kódot? Ennyi.
2011. jan. 19. 00:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Nehéz esett vagy.Én kodóltam le a saját vezetéknélküli internetemet.Csak azt lett volna a kérdésem, hogy hogyan tudom ellenőrizni hogy jól kodóltam le.Ennyi!!!
2011. jan. 19. 08:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Amit te kérdezel, erre valóban ezek a válaszok. Ha te lekódoltál egy vezeték nélküli hálózatot, akkor csak az fér hozzá aki ismeri a csatlakozási jelszót. Ahhoz hogy ellenőrizd a jelszókérést és a hozzáférés megtagadását, szükség van egy vezeték nélküli hálózatot befogó és használó eszközre, ami lehet egy wifi stickes PC, notebook, telefon, bármi. Ha ez az eszköz képes hálózatot keresni, majd a hálózatodat megtalálni akkor csatlakozni is tud. Ha az le van kódolva, csak a jelszó megadásával tudja azt használni. A jelszót csak ti tudjátok, így amikor ti kapcsolódtok a hálózatra jelszóval az beenged, ha más akar csatlakozni a hálózatra az letilt. A kiderítés is így történik, valakit meg kell kérni hogy próbáljon csatlakozni a te vezeték nélküli hálózatodra, és figyelni mit ír neki az eszköz. Ha tilt akkor rendben van, ha enged akkor rossz a beállítás.

Ha nem ezt akartad kérdezni akkor írd le más szavakkal a dolgot, de harmadjára is ugyanaz a válasz ugyanarra a más szavakkal megfogalmazott kérdésre.

2011. jan. 19. 09:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Oké köszi ez volt a kérdésem.
2011. jan. 19. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!