Egyszer mar feltettem ezt a kerdest, de sajnos nem kaptam kielegito valaszt. :- ( A lenyeg, hogy a gepemen ket windows fut. Az eggyiken hibatlanul megy a net, mig a masikon egyszeruen keptelen csatlakozni. Miert lehet ez?
Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 19:45
1/8 anonim válasza:
Uri Geller hol vagy? Ennyi információból csak te segíthetsz!
2/8 A kérdező kommentje:
Ennel azert mar kaptam ertelmesebb valaszokat ! :-)
2011. jan. 18. 20:29
3/8 A kérdező kommentje:
OK. Ugye nyilvan ugyan az a konfiguracio, azonos a hardware. Annyi a kulonbseg, hogy amelyik windowson nem megy a net, azon engedelyezve van a frissites, mig a masikon, amelyiken hibatlan, ott nincs. Kb. 3 evvel ezelott volt frissitve.
2011. jan. 18. 20:47
4/8 anonim válasza:
Lehet felkéne telepítened valami drivert.
Hogy jön a net a gépedbe? Routeron keresztül?
Szedj le egy driver keresőt, ami automatikus leszedi és telepíti a szükséges drivereidet. Aztán hátha menni fog a net.
5/8 A kérdező kommentje:
Van amikor megy. Csak pl. csucsidoben egyszeruen keptelen csatlakozni a routerre. Van, amikor nem is talalja a sajat halozatomat, hanem csak a szomszedet. Aztan olyankor van az, hogy gep ujraindit, masik windows elindit, es azon stabilan megy folyamatosan...:S
2011. jan. 18. 21:31
6/8 anonim válasza:
És ha újrateszel még egy Windowst, annál próbáltad már micsinál?
7/8 anonim válasza:
"hanem csak a szomszedet."
Ezek szerint WiFis net? Na erre céloztam, hogy azért valami konfigot ismertető információ nem ártana.
Vagy hogyan is néz ki?
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, egy routerrol megy wireless halozaton. A router a masik szobaban van, amirol a laptopom, a telefonom , es a masik windows is hibatlanul fut.
2011. jan. 19. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!