Hogy lehet telefonon ingyen facebookozni? (T-mobile)
Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 20:53
2/7 anonim válasza:
Ezt írd be a böngészőnek. (Az egy nulla!)
3/7 anonim válasza:
A T-mobile oldalán kell kötni mobilnet szerződést, utána pedig a facebooktól is el kell kérni sms-ben a linket. Viszont át kell írni, mert a 0.facebook.com nem jó. A helyes link zero.facebook.com.
4/7 anonim válasza:
utolsóelőtti vagyok.
Nekem megy a 0.-ról is... :D
5/7 anonim válasza:
Ne hordjunk már össze ennyi hülyeséget. Nem kell semmi szerződés, nem kell semmilyen csomagra előfizetni.
0.facebook.com VAGY zero.facebook.com (web'n'walk böngészőprofillal, gyárilag ez az alap)
Nem kötelező linket kérni a telefonodra, ha csak simán beírod a böngésződbe, akkor is ingyen lesz.
Ingyenesen elérhető a t-mobile hálózatáról, legyen szó előfizetésről, vagy kártyás (domino) csomagról.
6/7 anonim válasza:
"A Facebook Zero használatához szükséges, hogy a valamely adat-díjcsomagunkra előfizessen, ez lehet akár a havidíjmentes Net Start vagy más, havidíjas csomag is. "
A szolgáltatás feltételei /a lap alján/
7/7 anonim válasza:
Nekem sehogy sem működik egyik telefonon sem (és nem androidos és nem is érintőképernyős) és így is a többieknek működik Állítólag csomag nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!