Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Internet Exploreremből minden...

Internet Exploreremből minden újraindítás után törlődnek az előzmények és nem jelenik meg egyik korábban látogattott webhely címe sem a legördül menüben. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
2009. jan. 31. 20:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az IE súgójából másoltam:

Kattintson az Internet Explorer Eszközök menügombjára, majd az Internetbeállítások parancsra.

Kattintson az Általános fülre.

Kattintson a Böngészési előzmények területen a Beállítások gombra.

Az Előzmények területen adja meg, hogy az Internet Explorer hány napig emlékezzen a felkeresett weblapokra. Ha nem kívánja a weblapok megőrzését, állítsa be a 0 értéket a napok számához.

Kattintson kétszer az OK gombra.

2009. jan. 31. 22:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia!! Köszi, de ezt már én is megnéztem és 20 napra van állítva, mégsem jegyzi meg az előzményeket. Már az agyamra megy!!! Minden egyes alkalommal be kell pötyögnöm!! Valakinek valami ötlet?
2009. febr. 1. 09:13
 3/3 anonim válasza:

Nekem eddig egyszer volt ilyen jelenség, de az atttól volt hogy valamiért "hibás volt a profil" - a bejelentkezskor mindig azt írta ki.

Aztán egyszer csak megjavult magától.

tippem amúgy nincs

2009. ápr. 28. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!