Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » EBay-on ha megnyerek egy...

EBay-on ha megnyerek egy aukciót, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Azt tudom h ha megnyerem, akkor PayPal-on kell fizetni. De esetleg felkéne venni a kapcsolatot a hirdetővel, vagy csak fizessek neki és majd küldi? Ha a bankkártyámra felrakok 10000 Ft ot, mert annyiba kerül a cucc, akkor ha vásárlok azt átváltja USD-re, vagy már úgy kell felrakni a kártyára?
2011. jan. 9. 20:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Aha, bár én inkább átutaltam kapásból a Paypal számlára (van egy TopUp opció, ott van a számlaszám, oda utalsz)

Illetve Ebaynál van valahol, hogy kapcsold össze a Paypal számládat velük, így egyszerűen tudsz fizetni.

Amúgy igen, megnyered, Paypallal fizetsz, és majd küldi.

2011. jan. 9. 20:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Regsiztrálnod kell PayPal-on.

A PayPal számládhoz hozzá kell csatolnod a bank kártyádat.

A hozzá csatolt bank kártyáról,rá kell raknod a PayPal számlára a pénzt,ezt egyszerűen a PayPal számlára be lépve meg tudod tenni ahogy fentebb írták a "top up"-nál.Ha jól tudom ezt bármilyen pénznemben meg teheted de nem vagyok benne biztos ha valaki jobban tudja majd ki javít.

Miután meg nyerted az aukciót,akkor fel ajánlja az ebay rendszere hogy fizesd ki PayPal-al.Ott csak meg kell adnod a PayPal felhasználói neved és jelszavad és kész.A pénz el is ment ha van a PayPal számládon pénz.Vagy be lépsz a PayPal számládra és át utalod a pénzt az eladó PayPal számlájára.Miután a pénzt megkapta az eladó akkor postázza a cuccot..De ne húzd sokáig a fizetést mert ha az eladó türelmetlen visza léphet mondván "nem fizetsz" és bannolhatnak is az ebay-ről mivel annó sokan csak heccből regeltek és vásároltak ebay-en fizetés szándék nélkül..Ezért az ilyesmire (ilyesmiért) nagyon harapnak.

Érdemesebb lett volna először informálódnod arról hogy hogyan fizetsz ebay-en és csak utána licitálni,rendelni.

2011. jan. 10. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!