AMILO Sa 3650 notebookom van, milyen mobilnetet vegyek hozzá, amit lényegében csak munkában használnék pár alkalommal? Heti kb.20-30 óra internetre lenne szükségem.
Nem tudom mennyire fontos, de kb. heti 20-30 óra netre lenne szükségem... Adatforgalom havi szinten nem haladná meg az 1-1.5 GB-t.
Olcsóbbak előnyben!
Köszi
A Telenornál 2500 Ft az 1 Gb hűség nélkül. Ha túlléped, akkor csak lassítanak 32 Kbit/s-ra, túlfizetés nincs. Viszont ha heti 20-30 órát használnád, az 1 Gb kicsi lenne (a 32 Kbit/s pedig nagyon lassú).
Milyen szolgáltatónál van a vezetékes neted? Ha T-home, akkor ott van egy olyan konstrukció, hogy duplanet kedvezmény. A lényege, hogy havi 2000 Ft-ért 3 Gb adatforgalmat kapsz a T-mobile-nál (ami szerintem elegendő lenne egy hónapra). Ha ezt túlléped, akkor itt sincs túlforgalmazási díj, 128 Kbit/s-ra lassítanak (ami négyszer gyorsabb, min t a Telenor lassítása). Ha nem T-home-os vagy (esetleg nincs vezetékes neted), akkor 4000 Ft havonta ez a szolgáltatás.
Egy ötlet: ha van T-home-os ismerősöd, akkor az ő nevére is megrendelhető ez a mobilinternet, a számlázási cím meg lehet különálló (azaz az ismerős nevén van, de te kapod meg és fizeted be a számlát). Szerintem ez a konstrukció érné meg neked a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!