Hogy kell kikapcsolni a Google Instant-ot?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ott van mellette, de az csak addig kapcsolja ki, még beírom is utána megint bekapcsol. .((2011. jan. 9. 08:44
1/6 anonim válasza:
Ha nem szeretné gépelés közben látni a találatokat, akkor kikapcsolhatja a Google Instant használatát. Ehhez kattintson a megfelelő linkre az egyik keresési eredményoldalon a keresőmező mellett, vagy keresse fel a Beállítások oldalt.
Beállítások (a lap alján rakd a pöttyöt a "Ne használja a Google Instantot" )
2/6 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm
2011. jan. 9. 09:24
3/6 anonim válasza:
Míg nincs megfelelően beállítva a böngésződ, hiába kapcsolod ki szakszerűen, ahányszor újra betölt a böngésző program, újra ki kell hogy kapcsold.
Böngésző beállítások - minden előzmény törlése.(ha van rá lehetőség webhelybeállítások is)
4/6 A kérdező kommentje:
már megcsináltam ... de köszönöm neked is
2011. jan. 9. 10:23
5/6 Laptop szervíz válasza:
Firefox tulajoknak itt egy megoldás, ami véglegesen kiiktatja a Google Instant-ot [link]
6/6 anonim válasza:
én ott kikapcsoltam,de kiírja,hogy 404 és nem menti el.most mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!