Hogyan lehet feltölteni a videa.hu-ra dvd-t?
Figyelt kérdés
Itt dolgoztam vele egy fél napot, hogy szépen megcsináljam a fotó-klippet -közben halál büszke voltam magamra- , most meg nem tudom, hogy mért nem fogadja el a gép. Ötletek? Pedig Mpeg formátumban van.Én vagyok szőke hozzá? Mit csináljak, hogy működjön? Csak az mpeg részét kell feltőlteni, vagy hogyan csináljam?2009. jan. 30. 00:52
1/3 A kérdező kommentje:
Azt azért tisztáznám, hogy elolvastam a feltőltésmenetét, és meg is csináltam úgy, ahogyan ott írják, de mért csak a dvd filmem első 2-3 másodpercét játssza csak le?
2009. jan. 30. 01:05
2/3 anonim válasza:
A vide-at nem ismerem ilyen szempontból, de hagyományos netes videó néző oldalra nem nagyon fogsz mpeg2-es fileokat feltölteni a méretük miatt. Legfeljebb divxet, de így meg általában 10 perces hosszúsági korlát szokott lenni (mint a youtube-nál). Elős körben át kéne konvertálnid divx formátumba a videót ezzel az ingyenes programmal:
Aztán megpróbálni felrakni videa-ra, Ha így sme megy, akkor ajánlom neked a [link] -et, ahová bármilyen hosszú, max 8,5 GB-s videókat lehet felrakni :D
-TR
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az infót sokat segítettél!
Max. 3 perces dvd rövidfilmet akartam feltölteni, de nekiesek az átkonvertálásnak!:)
2009. jan. 31. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!