Hogyan tudnék baratikor.com-ról képet leszedni?
Figyelt kérdés
A jobb gomb-mentés másként nem működik... köszi a segítséget!2009. jan. 29. 13:30
1/7 anonim válasza:
Ezt legtöbbször egy javascript rutin tiltja le. Ha firefoxod van, ki lehet tenni az eszköztárra a Java on|off, ill. JavaScript on|off gombot, aztán ha az oldal betöltődött, JavaScript off, frissítés és már meg is jelennek a hiányzó menüpontok. Egyébként ez rengeteg oldalon így működik.
3/7 A kérdező kommentje:
A firefoxom csődöt mondott...
2009. jan. 29. 14:58
4/7 A kérdező kommentje:
a firefox egyik verziója sem működik, kénytelen vagyok explorerrel netezni. Így nem tudod hogy lehet leszedni?
2009. jan. 29. 15:02
5/7 anonim válasza:
Na és mi van a "Print Screen"-nel?
Kép a lehető legnagyobb méretben az oldalon, Printscreen gomb megnyom, Paint megnyit, szerkesztés, beilleszt.
Nekem így műxik.
6/7 anonim válasza:
Valóban a legegyszerűbb megoldás a Print Screen (:
De nekem néha sikerül úgy rákattintani, hogy simán a képet hozza be úgy, hogy le tudjam menteni.. de a Print biztosabb (:
7/7 A kérdező kommentje:
köszi! printtel sikerült is:)
2009. jan. 29. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!