Hol tudom letöltéssel lemérni a tényleges letöltési sebességem?
Figyelt kérdés
UPC 120-as netet köttettem,de az UPC speedtest oldalon a letöltésem 54 a feltöltésem 8.
A 60Mbit-es netemmel is ennyit mértem,tehát nem változott semmi.
Ezt nem igazán értem.
Pl.Ha torrentet töltök le max.8Mbit-el jön,ahogy eddig is semmivel nem gyorsabb.
Itt egy video: http://www.youtube.com/watch?v=E1zjmjWru14
Ennek gyorsabb lett!?
2011. jan. 6. 18:47
1/4 anonim válasza:
Ezen az oldalon van egy rakás különböző méretű fájl, direkt tesztelésre: ftp://ftp.fsn.hu/testfiles/
2/4 anonim válasza:
Ennek gyorsabb lett, de neki se 120 Mbit, mert a hálókártyája csak 100-as. Így nincs sok értelme. De neked nem változott, menj be kérdezz utána.
3/4 anonim válasza:
Kapcsolj le minden le és feltöltést csak a köv. oldalt nyisd meg majd kattints a Begin test feliratra és várj.Kiírja az aktuális le és feltöltési sebességed..
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. jan. 7. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!