Hogyan lehetne fogni messzebröl wifit telóval?
Figyelt kérdés
Nemtudom milyen messziröl tud venni de jó lenne ha messzebröl is tudna.Van valami cucc amivel ezt meglehet csinálni? Nokia c3 telóm van . köszi2011. jan. 6. 17:14
1/8 anonim válasza:
Tudtommal telefonon ilyen nem lehetséges.
2/8 anonim válasza:
Igen. Irányított antennát a routerre.
3/8 anonim válasza:
Ja, bocs, hülyeséget írtam. A router jele hiába megy el a telefonig, ha a telefoné nem ér el a routerig...
4/8 A kérdező kommentje:
szval van valamien antenna amit ha bedugok talán messzebröl is befogja a wifi hálókat?
2011. jan. 6. 21:25
5/8 anonim válasza:
szerintem telóra nincs max 50-100m ,de ha van engem is érdekelne.de ha van pc-d akkor ez tuti,akár több km-re ellát. [link]
6/8 anonim válasza:
13:59 vok. pontosítok: windows rendszerű telóval lehet hogy meglehet oldani
7/8 anonim válasza:
A Nokia C3 S40-es teló... Sehogy nem lehet vele messzebbről fogni a wifit, nem lehet benne kicserélni az antennát.
8/8 A kérdező kommentje:
80%os.köszi megvan a szülinapi ajándékom
2011. jan. 7. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!