Miért nincs jelenleg élő adás a valovilag.hu-n?
Tudom, irigylitek a gondjaimat, de nem ez a legnagyobb, csak most akartam picit nézni, és nincs közvetítés. Tegnap is így jártam :(
Köszönöm a válaszokat.
7 és 8 óra között csak összefoglaló van, nem élő. A Belevalóban van élő.
A cikkből:
"" Stágel Bence, az IKSZ elnöke, KDNP-s országgyűlési képviselő szerint ha egy csatorna nem tesz eleget a családbarát elvárásoknak, akkor „jogi eszközökkel korlátozni kell, teret engedve akár olyan új csatornának is, ami ezt majd vállaltan megteszi”. ""
Vajon miért gondolja akárki - legyen az akármilyen vallási vagy társadalmi vagy akármilyen csoport tagja is -, hogy az ő elvárásainak minden csatorna meg kell, hogy feleljen? Igazából az ilyen emberek rendkívül önzők, hiszen ha mindent lehámozva alaposan megvizsgáljuk ezt az álláspontot, akkor rájövünk, hogy nemcsak az fontos nekik, hogy a számukra érdekes és elfogadható műsorokat sugározza valaki, hanem az is, hogy a más felfogású emberek számára érdekes dolgok ne legyenek műsoron. Családbarát elvárások, mi? Miért nem azért kampányolnak inkább, hogy a TV2 Képírók c. műsora emberi időben legyen, és ne vasárnap éjszaka? Ez legalább sok ember életére üdítően hatna, és ők is a jó ügyért "harcolnának". Akinek nem tetszik a Való Világ c. műsor, annak NEM KELL NÉZNI! Egyébként szerintem a legnézhetőbb műsorok egyike az RTL Klubon. Ja, hogy a gyerek lelki világára hogyan hat? Nem kell a gyereknek sem nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!